Edukacije

Obuke koje se održavaju u salonu:

Make up obuka – početni nivo u trajanju od 1-5 dana*
Make up obuka – napredni nivo u trajanju od 1-5 dana*
Make up obuka – kako našminkati samu sebe u trajanju od 1 dana*

*U obuke je uključen kompletan materijal iz našeg salona I svaka polaznica dobija certifikat. Svaka obuka ima obezbijeđene modele za rad I, osim jednodnevnog tečaja za na kojem se rade 3 proizvoljna look-a, ostali dani podrazumijevaju 2 look-a i radi se prema željama klijentica.

Obuka za ekstenzije trepavica početni nivo*
Obuka za ekstenzije trepavica napredne, ruski volumen*
Obuka za lash lift *

*Trepavice I material za lash lift su Royal Lashes Croatia, čiji smo zvanični edukatori I izdajemo njihove diplome.

Obuke za oblikovanje obrva- threading, pinceta
Obuke za maderoterapiju

Jednodnevna obuka traje prosječno 6-8 sati ovisno o znanju polaznice. Rade se 3 looka koje biraju polaznice na kojima će usavršiti svoje znanje i vještine. Modeli su omogućeni od strane salona. Na samom dolasku radi se detaljan popis sve šminke i materijala za rad, a kroz rad se detaljno upoznaju sa istim.

Pauza koja uključuje ručak također je omogućeni od strane salona.

Sve ostale obuke sve je isto bilo da je 2,3 ili 5 dana ali je razlika sto se svaki dan rade 2 looka.
Nasminkaj samu sebe obuka je po izboru ako polaznica želi da sve radi na sebi onda se radi na njoj, a ako želi jedan Look se može raditi na njoj drugi na modelu. Također se rade 2 looka dnevni i noćni.
Obuka za trepavice.
Radi se na živom modelu, obuhvaća teoretski dio, a onda tek praktični gdje se prelazi sva materija od ljepila do vrsta trepavica, alergija, bolesti ociju i tako dalje.
Prije rada na modelu vježba se izrada lepezica, onda se prelazi na živog modela koji možemo omogućiti mi ali je dosta lakše kada je to prijateljica od učenice jer za taj dio nam je potreban strpljiv model koji može ležati duže od 3 sata.
Edukacija se može završiti sa start paketom ili bez njega, sa tim da preko nas svaka polaznica ostvaruje popust i dolazi na listu royal lashes tehničara i ima sve pogodnosti.
Edukacija može biti napredna i početna, odnosno početni nivo i napredni gdje se uče najnovije tehnike ugradne ekstenzija trepavica.
Lash lift obuka kao i ova gore nisam napisala traje jedan dan. Sam proces lash lifta traje 1 sat. Dakle upoznaju se sa materijalom koji je također royal lashes Croatia, rad je na živom modelu i pored toga imamo praktični dio gdje se upoznajemo sa vrstama trepavica kako odabrati odgovarajući uvijač i sve vezano za to.
Dakle sve ove obuke traju 1 dan pa tako i cupanje obrva. Obuka za cupanje i farbanje obrva se također izvodi na živom modelu, bitno je da model ima nepocupane obrve da bi se sto bolje moglo sve demonstrirati. Metode koje mi radimo su threading – cupanje koncem, cupanje pincetom i lycon voskom. Radimo Neyes obrve i kana obrve koje imaju isti proces samo one traju duže od obične farbe koja se inače nanosi. Njihovo trajanje je do 4 tjedna ovisno o tipu koze. Sto je koza vise suha to boja traje duže i obrnuto.

Kontakt salon +38736830009

Nađite nas online

Možete nas naći na socijalnim mrežama:

KONTAKT

NAŠ TIM JE UVIJEK TU ZA VAS!